пʼятниця, 8 жовтня 2010 р.

День Юриста в Надвірнянському районі


8 жовтня 2010 року з нагоди відзначення професійного свята - Дня юриста керівники Надвірнянського району привітали кращих спеціалістів юридичної галузі Надвірнянщини.
На початку урочистого засідання усіх присутніх благословив Декан Надвірнський УПЦ отець Олег Траско.
За вагомий особистий внесок у розбудову демократичного суспільства та з нагоди професійного свята - Дня юриста Почесною Грамотою Районного комітету профспілки працівників державних установ нагороджено начальника Надвірнянського районного управління юстиції Ярослава Левкуна.
Також Грамотами райдержадміністрації та районної ради нагороджено начальника відділу Державної виконавчої служби Олега Маковійчука, спеціалістів управління юстиції, ДВС та відділу РАГСу.
Грамоти від міського голови отримали викладачі юридичного відділення Надвірнянського коледжу та юристи комунальних підприємств.
В своєму вітальному слові до юристів Надвірнянщини Ярослав Левкун наголосив, що День юриста об"єднує людей, які стоять на захисті прав та свобод громадян. Бути юристом почесно і відповідально. Щодня до юристів за порадою та допомогою звертаються тисячі громадян.
Щороку велика кількість навчальних закладів випускає дипломованих молодих юристів і, як наслідок, виникає велика конкуренція на ринку праці в юридичній галузі. Це вимагає постійного удосконалення фахових вмінь і навичок. Щоб не втратити свій професійний рівень, юрист щоденно має навчатися і удосконалюватися, слідкувати за змінами до законавства, працювати над собою.
Ярослав Антонович зазначив, що високий професіоналізм, усвідомлене почуття відповідальності допоможуть юристам здобути ще більшу повагу українського народу, підвищити його довіру до юриспруденції.
На завершеня побажав усім присутнім міцного здоров"я, щастя, життєвих гараздів, благополуччя та нових професійних перемог!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.