середа, 6 жовтня 2010 р.

Засідання МКМР в м.Надвірна


05.10.2010 року відбулося чергове засідання Міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти населення в Надвірнянському районі.
Згідно порядку денного розглядалися наступні питання:
  • охорона та безпека навчальних закладів району;
  • відновлення спортивних закладів в сільській місцевості біля загальноосвітніх шкіл району;
  • рекомендації сільським, селищним, міським радам щодо заборони продажу алкогольних напоїв торговими закладами району після 22 год.

МКМР згідно положення є дорадчим органом при райдержадміністрації та має право подавати рекомендації до органів державної влади та місцевого самоврядування району. З огляду на це, на даному засіданні було прийнято резолюції (рішення) по кожному із питань порядку денного, які будуть направлені органам державної влади та місцевого самоврядування для подальшої реалізації. Так, зокрема рекомендовано в школах ввести посаду охоронця та встановити внутрішній та зовнішній відеонагляд на території шкіл району. Крім того, Надвірнянській районній раді рекомендовано при прийнятті бюджету на наступний рік виділити кошти для будівництва спортивних майданчиків закритого типу та ремонту шкільних спортзалів району. Також рекомендовано органам місцевого самоврядування винестит рішення про заборону продажу спиртних напоїв після २२ години.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.