четвер, 24 лютого 2011 р.

Доповідь на колегії РДА

24.02.2011 року відбулася чергова Колегія Надвірнянської РДА.

Згідно порядку денного із доповіддю про стан правової освіти населення в Надвірнянському районі виступив начальник районного управління юстиції Ярослав Левкун.
Під час доповіді був проведений аналіз роботи із правової освіти населення за 2010 рік та окреслено основні завдання для реалізації Районної програми з правової освіти населення на 2011-2015 рр., яка затверджена розпорядженням голови РДА від 21.02.2011 року №47.
Згідно вищезазначеного розпорядження координацію роботи покладено на головного розробника Програми - Надвірнянське районне управління юстиції.
Основна мета Програми - підвищення рівня правової культури, вдосконалення системи правової освіти населення, набуття громадянами правових знань та формування більшої поваги до норм права.
Для реалізації даної програми передбачено ряд заходів по системній і тісній співпраці органів державної влади та місцевого самоврядування Надвірнянського району.
Крім того, за пропозицією Ярослава Левкуна Колегією прийнято рішення щодо під'єднання сільських, селищних рад та загальноосвітніх шкіл району до мережі Інтернет з подальшою реєстрацією електронної пошти для більш зручної співпраці в отриманні правової інформації й методичних рекомендації із управління юстиції.
Також Колегією рекомендовано управлінню юстиції підготувати проект розпорядження про затвердження складу та графіку роботи районної комісії із надання методичної допомоги органам місцевого самоврядування і правового всеобучу в населених пунктах району.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.