четвер, 13 січня 2011 р.

Обговорення поекту пенсійної реформи

11 січня 2011 року в Надвірнянському районному управлінні юстиції пройшло обговорення проекту пенсійної реформи в Україні.
В обговоренні взяли участь начальник Управління пенсійного фонду в Надвірнянському районі, начальник Надвірнянського районного управління юстиції та працівники структурних підрозділів управління юстиції.
В процесі обговорення особлива увага приділялася законодавчим змінам, що стосуються пенсійного забезпечення державних службовців.
Начальник управління ПФУ, Ігор Пацак, роз'яснив основні зміни, що внесені на розгляд Парламенту відповідно до законопроекту "Про заходи щодо законодавчого забезпечення реформування пенсійної системи", № 7455.
В законопроекті передбачені пропозиції щодо удосконалення солідарної системи (першого рівня пенсійної системи) та пропозиції щодо запровадження накопичувальної системи загальнообов’язкового державного пенсійного страхування (другого рівня пенсійної системи), а також внесення змін до ряду інших законів у зв’язку із запровадженням другого рівня пенсійної системи.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.